Promusa inicia el procés de lliurament dels 194 pisos de venda de la promoció 2005


  • Comparteix:

L'empresa municipal d'habitatge, Promusa, ha iniciat ja el procés de lliurament dels 194 pisos de venda corresponents a la promoció del 2005. Aquesta mateixa setmana s'ha fet una reunió informativa amb els futurs propietaris per informar-los dels tràmits a partir d'ara. De moment, el 19 d'abril començarà el termini perquè els adjudicataris puguin escollir vivenda en funció de l'ordre de puntuació.

Unes 400 persones han assistit a aquesta reunió destinada a informar els adjudicataris dels pisos de Promusa de la promoció del 2005.

Durant la jornada, s'han explicat totes les gestions relatives al lliurament d'aquests habitatges, començant pel procés de selecció del pis, que es farà per ordre de puntuació, i fins els terminis previstos perquè els nous propietaris puguin ocupar-los, durant l'any 2008.

Així ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que ha fet una valoració positiva d'aquesta primera presa de contacte.

Mercè Conesa

El que se'ls hi va explicar és que a partir d'aquest moment se'ls anirà cridant perquè puguin fer la tria de l'habitatge, que es farà per ordre, començant per qui té més puntuació. I un cop cada adjudicatari ja ha triat el pis, ja es signen els contractes de compra-venda davant de notari


En total, Promusa ha ofert en aquesta promoció 194 pisos distribuïts entre la zona de Vullpalleres Centre, Mira-sol Centre, Can Canyameres i els carrers Pere Ferrer i Pere Calders.

Per primera vegada, a més, 58 d'aquests habitatges s'han ofert en règim concertat, que permet als sol·licitants tenir uns ingressos de fins a 6,5 vegades l'Indicador Públic de Renda d'Efectes Múltiples (IPREM). Aquesta opció però no ha tingut, en aquesta primera ocasió, molta demanda. Segons Conesa, un motiu pot ser el desconeixement d'aquesta nova possibilitat però també hi ha una por a assumir un major esforç econòmic.

Mercè Conesa

Potser aquesta vegada s'ha conegut poc el preu concertat i també detectem que potser hi ha persones a les que els hi fa por perquè requereix un esforç més en quant a l'hipoteca. En qualsevol cas, vam preveure un 30 d'aquests pisos i si no hi ha prou usuaris, passaran a règim general


A partir del proper 19 d'abril, els adjudicataris podran escollir els seus pisos en funció de la seva puntuació. Cal recordar que hi ha pisos de 2, 3, 4 i fins a 5 habitacions, tot i que la demanda principal se centra en els habitatges de 2 i 3 estances.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.