Mor Antoni Casas, exregidor de l'Ajuntament de Sant Cugat


  • Comparteix:

El funeral tindrà lloc dimarts al Monestir de Sant Cugat

El funeral tindrà lloc dimarts al Monestir de Sant Cugat

El Monestir de Sant Cugat s'ha omplert aquest diumenge en l'acte religiós en memòria d'Antoni Casas, mort dissabte a l'edat de 89 anys. Casas va ser un dels primers militants d'Unió Democràtica i durant els anys 1979 fins al 1983 va ser regidor al Consistori de Sant Cugat, ciutat a la que va estar sempre molt lligat.

A la cerimònia hi han assistit nombrosos membres d'Unió i d'altres representants polítics que han volgut recordar la trajectòria de Casas que va iniciar la seva vinculació amb el partit a l'edat de 17 anys. Entre els assistents hi era Josep Maria Pelegrí, Secretari General d'Unió i Portaveu al Parlament català, que ha volgut destacar la figura i la tasca de Casas, així com la seva implicació amb el partit. De la seva banda, Joan Recasens, president territorial d'Unió Democràtica ha volgut destacar la tasca social de Casas.

Joan Requesens

Era el militant més antic i representa la part més social d'Unió, la seva fidelitat és una evidència igual que la seva dedicació a Sant Cugat.


L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, que també ha assistit a l'acte, ha volgut remarcar la defensa que Casas va fer sempre dels seus ideals.

Lluís Recoder

Ell ha estat una persona singular pel seu compromís amb el país, fidel a unes idees que l'han portat a lluitar i que no va abandonar mai.


El funeral en memòria a Casas se celebrarà aquest dimarts al Monestir de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.