L'Ajuntament oferta 170 noves places d'escoles bressol per al curs 2006-2007


  • Comparteix:

El consistori ha lliurat ja 200 carpetes amb informació per a la preinscripció a les escoles bressol municipals

El consistori ha lliurat ja 200 carpetes amb informació per a la preinscripció a les escoles bressol municipals

L'Ajuntament ha lliurat 200 carpetes amb informació i impresos de preinscripció a les escoles bressol municipals durant els dos primers dies del termini per presentar les sol·licituds. En aquest temps, el consistori ha rebut un total de 20 sol·licituds degudament complimentades demanant places. En total, el nombre de places noves per al curs 2006-2007 és de 170, dividides entre cinc centres públics i un de concertat.

Les escoles bressol municipals que oferten places són la Gargot, el Niu de Mira-sol, la Mimosa de la Floresta, Cavall Fort, Tricicle, l'escola bressol de Valldoreix i la del Centre Parroquial Municipal Nostra Senyora de Montserrat, que és un centre concertat.

El procés a seguir per fer les inscripcions comença per la presentació de sol·licituds, que es pot fer fins el 16 de maig. El dia 23 es publicaran les relacions baremades de l'alumnat i la publicació de les llistes definitives d'admesos es farà el 2 de juny. La matriculació definitiva s'efectuarà del 15 al 21 de juny. Les sol·licituds de preinscripció poden recollir-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a l'Oficina Municipal de Descentralització i a les oficines dels districtes. En el cas de l'escola bressol de Valldoreix, les preinscripcions s'han de lliurar a l'oficina de l'EMD.

La tinenta d'alcalde d'Educació, Àngels Solé, ha explicat la disponibilitat de places municipals per al curs 2006-2007.

Àngels Solé

Hem ofertat 170 noves places i esperem que totes quedin agafades. De moment encara és aviat per indicar la tendència d'ocupació.


Els criteris generals de prioritat, a l'hora de fer la baremació, són la presència de germans ja matriculats al mateix centre, la proximitat de l'escola al domicili, la condició de família nombrosa, la renda per càpita de la família i la discapacitat de l'alumne o d'algun dels seus familiars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.