Sant Cugat se suma amb la família @rrova a la campanya 'FesInternet2006' de la Generalitat


  • Comparteix:

Sant Cugat participa amb la família @rrova en la campanya 'FesInternet2006' de la Generalitat per apropar les noves tecnologies a la ciutadania. Vídeos protagonitzats per la família @arrova i regals d'estoretes de ratolí per cada subscripció al butlletí electrònic municipal són altres iniciatives de l'Ajuntament per estendre l'ús d'Internet entre la població.

La família @rrova de Sant Cugat és la representant de la nostra ciutat en la segona edició de la campanya 'FesInternet2006' organitzada pel govern català per promoure les noves tecnologies. Fins al dia 17 de maig, Dia mundial de les telecomunicacions, aquesta família formarà part de la campanya catalana que té per lema 'Internet és fàcil i útil' .

Per animar la ciutadania a endinsar- se en el món de les noves tecnologies, l'Ajuntament també regalarà estoretes de ratolí a les 500 primeres persones que se subscriguin al butlletí digital entre els dies 20 i 30 de maig. Les subscripcions s'han de fer a www.santcugat.cat/subscripcio.

Escoltem Marta Subirà, regidora de Comunicació i Societat de la Informació

Marta Subirà

La família @rrovaserà la protagonsita del dia internacional per difondre l'ús d'Internet


Les aventures de la família @rrova arribaran a les llars santcugatenques a través de missatges audioviusal emesos per Televisió de Sant Cugat. Amb aquests conjunt de vídeos es vol demostrar la facilitat d'ús d'Internet i la seva utilitat en la vida quotidiana per a tots els segments de la població.

Escoltem Marta Subirà.

Marta Subirà

No només usem Internet pe difondre aquesta tecnologia, sinó que també emetrem vídeos amb la família @arrova a televisió.


Històries d'aquesta família són presents mensualment a la revista municipial i constantment a la web del Consistori i a tots els punts municipals de connexió a Internet.

La resta d'activitats organitzades arreu de Catalunya es poden consultar a www.fesinternet.net



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.