L'Ajuntament repinta tota la senyalització viària horitzontal del municipi


  • Comparteix:

Les actuacions s'allargaran fins a l'octubre

Les actuacions s'allargaran fins a l'octubre

L'Ajuntament ha iniciat aquests dies una campanya de repintat de la senyalització horitzontal dels carrers del municipi. Aquesta actuació, pressupostada en uns 150.000 euros, ha començat pel barri de Mas Gener de Mira-sol i s'allargarà durant 6 mesos a la resta de la ciutat.

L'objectiu d'aquesta actuació, que va a càrrec de l'empresa Proseñal, és renovar la pintura de tota la senyalització horitzontal dels carrers, com són els passos de vianants, els senyals d'stop o les línies viàries, entre d'altres. El tinent d'alcalde de Serveis territorials, Joan Recasens, ha explicat que sempre s'aprofita l'època estiuenca per fer aquestes actuacions.

Joan Recasens

Posar al dia la senyalització horitzontal que hi ha a tota la ciutat, aprofitant els mesos de bon temps. És evident que si el terra està mullat o està plovent no és aconsellable pintar i s'aprofita des d'ara i fins a principis de setembre o octubre per fer aquesta feina


Els treballs han començat ja al barri de Mas Gener i segons el calendari previst, continuaran pel Parc Central, les zones de Can Gatxet, La Pagesa i Can Majó, Coll Favà i Roquetes i Torre Blanca, l'Eixample Sud i Can Trabal. El repintat continuarà després pel nucli urbà, i finalment arribarà als districtes de La Floresta, Les Planes, Mira-sol i també el barri de la Guinardera.

Cal remarcar que les accions de repintat no es faran, de moment, a la zona compresa pels barris de Sant Francesc, plaça d'En Coll i Sant Domènec, on actualment s'està fent un estudi de mobilitat a partir d'un procés participatiu dels veïns. L'objectiu és, un cop consensuades les accions que cal dur a terme, renovar la senyalització horitzontal d'aquesta zona. Escoltem Joan Recasens.

Joan Recasens

Aquesta zona està pendent d'estudi, i per tant, mentre no es finalitzi, a tota la resta ja hem programat el repintat.


Segons l'àrea de Mobilitat, el cost de les actuacions necessàries per repintar tota la senyalització horitzontal dels carrers del municipi és d'uns 150.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.