L'Ajuntament prepara clips televisius de la família @rrova per apropar les noves tecnologies a la ciutadania


  • Comparteix:

També es regalaran estores per al ratolí de l'ordinador a les 500 primeres inscripcions al butlletí electrònic municipal

També es regalaran estores per al ratolí de l'ordinador a les 500 primeres inscripcions al butlletí electrònic municipal

Coincidint amb el Dia Mundial d'Internet, l'àrea de Societat de la Informació ha presentat dues iniciatives per difondre les noves tecnologies entre la població de Sant Cugat. D'una banda, s'emetran clips televius sobre historietes de la família @rrova per Televisió de Sant Cugat. De l'altra, el consistori regalarà estoretes de ratolí a les 500 primeres inscripcions que es facin al al butlletí electrònic municipal. A més, l'Ajuntament ha avançat que s'ha ampliat el volum de serveis i gestions municipals que es poden fer en línia.

El Dia Mundial d'Internet ha servit per presentar les accions que ha programat l'Ajuntament de la nostra ciutat en el marc de la campanya 'Fes Internet' de la Generalitat. Amb l'objectiu de donar a conèixer els beneficis de les noves tecnologies, l'àrea de la Societat de la Informació ha programat, conjuntament amb Televisó de Sant Cugat, un seguit de clips televisis protagonitzats per la família @rrova. El regal d'estoretes de ratolí a les 500 primeres inscripcions al butlletí municipial digital és una altra de les iniciatives que ha promogut el consistori.

La regidora de Societat de la Informació, Marta Subirà, ha explicat que amb aquestes actuacions es volen donar a conèixer les noves tecnologies però també reforçar el seu ús entre les persones que ja les utilitzin.

Marta Subirà

Tenim un doble objectiu, acostar les TIC a la gent que no les fa servir i a la vegada donar a conèixer els nostres serveis on-line per aquelles persones que ja les utilizen.


Les aventures televisvives de la família @rrova han estat elaborades amb animació 3D per les empreses santcugatenques Originalets i Mayamedia. Aquests petits clips s'emetran per Televisió de Sant Cugat, com explica el seu director, Romà Ventura.

Romà Ventura

La ides és fer petits separadors de TV. És una eina molt útil per donar conèixer les TIC.


Des de l'àrea de Societat de la Informació han avançat, a més, que darrerament s'ha ampliat el número de serveis i gestions en línia que es poden fer des de la web de l'Ajuntament gràcies al certificat IDECAT.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.