Comencen les obres de millora de l'avinguda Catalunya i dels carrers Sant Sever i Enric Grandos

La setmana vinent també començaran els treballs de millora del carrer Monestir

Municipal

Publicat el 23/mai/06 per Ester Castanyer

Millorar la qualitat de vida dels veïns i eliminar les barreres arquitectòniques són els principals objectius de les obres de millora que l'Ajuntament està fent a l'avinguda Catalunya i als carrers Sant Sever i Enric Granados. Els treballs, pressupostats en quasi 153.000 euros, finalitzaran cap al desembre. D'altra banda, el proper dilluns començaran també les obres de millora del carrer Monestir, amb un pressupost de més de 77.000 euros.

Els treballs de millora, a càrrec de la brigada d'obres, tenen per objectiu ampliar les voreres i eliminar les barreres arquitectòniques, renovar l'enllumenat amb nous fanals similars als de la resta del Pla del Centre i millorar l'arbrat i la xarxa de clavegueram.

A més, també està previst reasfaltar aquests carrers, traient les antigues llambordes de l'avinguda Catalunya i posant un asfalt fonoreductor que, segons el tinent d'alcalde de Serveis Territorials, Joan Recasens, ha de contribuir a millorar la qualitat de vida dels veïns.

Joan Recasens

S'amplien les voreres, suprimim barreres arquitectòniques, també millorem l'enllumenat i a l'avinguda Catalunya es canvien el paviment actual de llambordes per un asfalt fonoreductor, guanyant qualitat de vida els veïns perquè ara el pas de vehicles fa molt soroll

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Recasens ha afegit que, després d'enviar una carta als veïns i comerciants afectats, la setmana passada l'alcalde es va reunir amb ells per explicar-los el projecte i el calendari d'obres i per recollir les seves propostes i inquietuds.

En aquest sentit, els veïns, per exemple, han demanat que es podin més els arbres perquè les capçaleres quedin més amunt i no entorpeixin el pas o també que s'instal·lin rampes d'accés a diversos punts. D'altra banda, el titular de Serveis Territorials ja ha afegit que durant tot el procés d'obres es garantirà l'accés al mercat de Pere San i l'accés als aparcaments dels veïns de la zona.

Joan Recasens

Tallarem per trams i no tot quedarà tallat. Evidentment l'accés al mercat, sobretot per un tema de mercaderies i aparcaments, que s'ha de garantir en tot moment

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les obres de l'avinguda Catalunya i els carrers Sant Sever i Enric Granados han començat aquest passat dilluns i s'allargaran durant uns 6 mesos. Les actuacions es dividiran en 3 trams diferents per poder garantir sempre l'accés, i el pressupost total és de quasi 153.000 euros.

En el cas dels treballs del carrer Monestir, aquests començaran la setmana vinent i també es faran en 2 fases: la primera entre el carrer Montserrat i la plaça d'en Coll, i la segona des de la plaça fins el carrer Borrell. El pressupost és d'uns 77.200 euros.