L'Ajuntament tirarà 40 tones de sal als carrers sense asfaltar per minimitzar la pols que aixequen els cotxes


  • Comparteix:

L'Ajuntament escamparà a partir d'avui 40 tones de sal als carrers sense asfaltar del municipi per tal de disminuir la terra i la pols que s'aixequen el pas dels vehicles. L'actuació anirà a càrrec de la brigada d'obres i té un pressupost de 20.000 euros. Tot i que des del consistori s'ha previst un sola passada de sal als carrers, no es descarta fer-ne una segona si és necessari.

A partir d'aquest dimecres, el consistori inicia la campanya de llançament de clorur càlcic als carrers sense asfaltar per tal d'evitar les molèsties de la terra i la pols que s'aixequen al pas dels cotxes.

La brigada d'obres començarà pels carrers de Mira-sol i seguirà pels districtes de les Planes i la Floresta, així com pels barris de Can Trabal i Can Fontanals. Abans de llançar-hi la sal. però, els carrers s'allisaran. Així ho ha explicat la regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, que ha afegit que el consistori preveu, en principi, una sola passada de sal però que si fos necessari, se'n pot fer una segona a l'estiu.

Cristina Paraira

En un principi es farà una passada, però si hi ha necessitat de més sal es farà un segon repàs.


En total es tiraran 40 tones de sal pels carrers sense asfaltar. El cost total de la campanya és de 20.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.