L'alcalde reitera el compromís de l'Ajuntament per contribuir a resoldre el problema d'accés a l'habitatge


  • Comparteix:

Aquest diumenge s'ha posat la primera pedra de 3 nous edificis de Promusa al barri de Vulpalleres

Aquest diumenge s'ha posat la primera pedra de 3 nous edificis de Promusa al barri de Vulpalleres

L'acte de col·locació de la primera pedra ha donat, aquest diumenge, el tret de sortida simbòlic a la construcció de 3 edificis de Promusa al barri de Vulpalleres. En total, l'empresa municipal de l'habitatge farà més de 350 vivendes de promoció pública en aquest sector. D'aquesta manera, l'Ajuntament fa un pas més per aconseguir que a finals del 2007 el 8,5% de la població tingui un pis de Promusa.

El barri de Vulpalleres tindrà un total de 3.353 habitatges, dels quals un 10% seran de promoció pública. Concretament, n'hi haurà 168 de venda, que se situaran als carrers Estapé, Pere Calders, Can Canyameres i Vulpalleres Centre, 136 de lloguer en règim general ubicats als carrers Benet Cortada i a la plaça Rabassaires, i 54 més de lloguer per a joves, al carrer Antoni Bell.

De moment, l'empresa municipal de l'habitatge ja ha començat les obres de 3 d'aquests edificis -108 habitatges-, corresponents a la promoció del 2005. La previsió és que a finals d'aquest any, Promusa estigui construint un total de 18 edificis a la nostra ciutat. Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder, durant l'acte de col·locació de la primera pedra.

Lluís Recoder

Aquest any Promusa tindrà 18 blocs d'habitatges en construcció. I aquella xifra que l'any passat ens situava, segons la Generalitat, al capdavant de l'esforç municipal en habitatge públic de Catalunya, l'incrementarem més


Recoder ha recordat que l'objectiu de l'Ajuntament és que a finals del 2007, el 8,5% de la població pugui tenir un pis de promoció pública. L'alcalde ha subratllat que aquest esforç no és encara suficient per posar fi al difícil problema de l'accés a l'habitatge, però ha recordat que l'Ajuntament de Sant Cugat és, segons la Generalitat, el que està fent un major percentatge de vivenda pública del país.

L'acte de col·locació de les primeres pedres també ha comptat amb alguns dels adjudicataris d'aquests pisos, que no s'han volgut perdre aquest tret de sortida simbòlic de la construcció. Ara, només els queda esperar que s'acabin les obres i veure com va prenent forma el seu nou barri. Escoltem un dels futurs propietaris, Rubén Carpio.

Rubén Carpio

Ens ha tocat un pis de Promusa i hem vingut a posar la primera pedra. Ara mirarem en el futur què tal està aquest nucli de Vulpalleres, què tal són els acabats i com es porta l'Ajuntament amb el nou barri. Estem emocionats, sí


Cal remarcar que aquesta promoció de venda de Promusa ha inclòs, per primera vegada, el règim concertat. La previsió és que aquests 3 edificis estiguin enllestits en uns 14 o 15 mesos, aproximadament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.