La Biblioteca del Mil·lenari incrementa l'ús del servei de préstec un 4,8% durant el 2005


  • Comparteix:

Les llibreries de la ciutat faran un 5% de descompte en la venda de llibres a les persones que presentin el carnet de préstec

Les llibreries de la ciutat faran un 5% de descompte en la venda de llibres a les persones que presentin el carnet de préstec

La Biblioteca del Mil·lenari ha incrementat durant el 2005 un 4,8 % el servei de préstec de llibres i altres documents respecte l'any anterior. Pel que fa al número d'usuaris, durant el 2005 s'ha superat la xifra dels 18.000 santcugatencs que ja tenen el carnet d'aquest equipament. Des d'aquesta setmana, a més, els usuaris de la biblioteca obtindran un 5% de descompte en les llibreries de Sant Cugat presentant el carnet de préstec.

L'ús del servei de préstec de la Biblioteca del Mil·lenari durant el 2005 es va incrementar un 4,8% respecte el 2004. Aquest increment ha suposat que s'arribés fins els 42.660 usos. A més, la biblioteca ha experimentat un fort augment dels volums cedits per usuaris o particulars durant aquest 2005, fet que li ha permès incrementar el seu fons documental fins els 111.912 exemplars. Això suposa un increment del 7% de documents respecte l'any anterior.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha valorat molt positivament aquestes xifres, ja que segons afirma, mostren que la Biblioteca del Mil·lenari és un referent pels ciutadans de Sant Cugat a l'hora de distreure's, aprendre o relacionar-se.

Àngels Solé

La població de Sant Cugat va creixent i d'acord amb això i la integració dels nouvinguts, anem aconseguint que la Biblioteca del Mil·lenari sigui un referent pels ciutadans a tots els nivells.


Durant el 2005, s'ha aconseguit que el 26% dels santcugatencs tinguin el carnet de la biblioteca, el que suposa que 18.191 ciutadans utilitzen, ni que siguin puntualment aquest equipament. A més, des d'aquesta mateixa setmana, aquestes persones poden gaudir d'un 5% de descompte en les llibreries de la ciutat presentant el carnet de la biblioteca. Un fet que Àngels Solé valora en funció de les inquietuds d'una societat civil madura com la de Sant Cugat demana.

Àngels Solé

Són iniciatives que la pròpia biblioteca, en funció de les demandes i inquietuds, es van recollint i implementant. Són aquelles bones iniciatives que la pròpia societat civil et va ajudant a trobar i a oferir.


Un altre dels avantatges pels usuaris de la Biblioteca del Mil·lenari és que poden optar a d'altres prestacions, com el 25% de descompte en alguns dels espectacles programats al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.