L'estand de la brossa orgànica rep 4.500 visites en la seva primera setmana de funcionament


  • Comparteix:

Més de 4.500 persones han visitat l'estand de la brossa orgànica instal·lat a la plaça d'Octavià durant la seva primera setmana de funcionament. L'estand forma part de la campanya municipal 'Dóna vida a la brossa orgànica. Recicla!', que també preveu estendre la recollida selectiva de la fracció orgànica al districte de Mira-sol.

Només el primer cap de setmana de funcionament, l'estand de la plaça del Monestir va cridar l'atenció d'unes 2.000 persones que van voler apropar-s'hi per conèixer els avantatges mediambientals de reciclar la brossa orgànica. L'estand, que estarà obert fins el 18 de juny, està dividit en tres espais temàtics i explica quines són les conseqüències de no separar la brossa orgànica i quins beneficis comporta la recollida selectiva. Els 4.500 visitants que hi han entrat fins ara han hagut de participar activament durant el recorregut, ja que un equip d'educadors s'encarrega de dinamitzar diverses activitats.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat l'èxit d'aquesta proposta.

Lluís Recoder

Està funcionant molt bé. Ja han passat més de 4.000 persones, que són visitants actius perquè els educadors els fan entendre amb jocs la importància de reciclar.


L'estand s'emmarca dins la campanya municipal 'Dóna vida a la brossa orgànica. Recicla!', que inclou altres actuacions com una penjada de banderoles i activitats a les escoles. A més, la campanya preveu estendre la recollida selectiva de la fracció orgànica al districte de Mira-sol. Lluís Recoder.

Lluís Recoder

La campanya global també ha inclòs una tasca a les escoles, que generen molt residu orgànic. Després de l'estiu posarem en marxa la campanya per estendre abans de l'hivern la recollida selectiva orgànica a Mira-sol.


Recoder ha recordat que la campanya que es va fer al centre de la ciutat va permetre repartir a prop de 14.000 llars santcugatenques els cubells marrons per separar la fracció orgànica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.