La Festa Major deixarà fora de servei tres parades d'autobús durant cinc dies


  • Comparteix:

Les activitats de la Festa Major afectaran el recorregut de les línies d'autobús L-I i L-II entre els dies 28 de juny i 2 de juliol. Les dues parades del passeig Torreblanca cantonada amb l'avinguda Cerdanyola i amb el carrer Vallès quedaran fora de servei durant els cinc dies de festa, així com la parada del carrer Salvador Espriu, a Coll Favà.

La Festa Major obligarà a tallar al trànsit l'avinguda de Cerdanyola i això farà que els autobusos urbans que circulen per aquesta via es vegin obligats a modificar el seu recorregut habitual. D'aquesta manera, les línies L-I i L-II passaran directament a la parada de la Rambla del Celler cantonada amb passeig Torreblanca, a través del carrer que passa pel costat del Parc de la Pollancreda.

D'altra banda, la parada del carrer Salvador Espriu cantonada amb Francesc Macià, al barri de Coll Favà, també romandrà tancada a causa dels actes de Festa Major. En aquest cas, els autobusos passaran pel carrer Abat Armengol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.