Els veïns de Can Magí celebren que l'equip de govern hagi aprovat instal·lar el semàfor de la Ronda Nord


  • Comparteix:

L'associació de veïns de Can Magí celebra que l'equip de govern hagi aprovat ja la instal·lació d'un semàfor a la Ronda Nord. El senyal s'instal·larà entre la benzinera del barri i el Torrent de Ferrussons, tal com havien acordat veïns i Ajuntament. El consistori preveu que el semàfor estarà en funcionament durant l'inici del proper curs escolar.

La Junta de Govern Local ha aprovat la instal·lació d'un semàfor a la Ronda Nord. Tal i com s'havia acordat amb els veïns de Can Magí, aquest senyal es col·locarà entre la benzinera i el Torrent de Ferrussons, a prop del CEIP Gerbert d'Orlach. Va ser necessari un dictamen independent de l'expert en mobilitat Ole Thorson i mesos de converses per pactar la ubicació del semàfor, ja que els veïns reclamaven que se situés més a prop de les vivendes del que estava previst en el projecte inicial de l'Ajuntament.

El president de l'associació de veïns de Can Magí, Joan Abat, s'ha mostrat satisfet perquè finalment s'instal·li el semàfor que permetrà creuar la Ronda Nord amb seguretat i connectar el barri amb la zona de Coll Favà.

Joan Abat

Estem contents. Portem anys denunciant la manca de connectivitat del nostre barri amb Coll Favà. Un dels objectius era tenir el semàfor i ara ho hem acomplert.


Abat afegeix que encara cal engegar algunes actuacions per millorar la connectivitat del barri, per exemple per facilitar l'accés a l'estació de Renfe de Coll Favà.

L'Ajuntament ha indicat que les obres per instal·lar el semàfor de la Ronda Nord començaran tan bon punt la companyia Fecsa-Endesa doti de potència elèctrica la zona. El consistori preveu que el senyal entri en funcionament durant l'inici del proper curs escolar per tal de facilitar el pas dels vianants i dels escolars per aquesta via.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.