L'Ajuntament dedica 45.000 euros a millorar l'enllumenat públic del Parc Central

Municipal

Publicat el 12/jul/06 per Miquel Herrada

La Junta de Govern ha aprovat destinar prop de 45.000 euros a conservar i mantenir l'enllumenat públic a la zona del Parc Central. Els treballs de millora aniran a càrrec de l'empresa concessionària del servei, Moseca S.A. Recordem que l'Ajuntament va iniciar fa tres mesos les tasques de renovació de l'enllumenat d'aquest sector per evitar que el creixement dels arbres afectés la il·luminació.

La primera fase d'aquesta actuació preveia dotar de més llum 137 dels 246 punts lumínics que hi ha a la zona del Parc Central. La segona fase, que completarà la millora, es farà a finals d'any.

A través de l'empresa concessionària Moseca S.A., l'Ajuntament abaixarà de nivell els fanals d'aquest sector. La regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira, explica que la intenció és evitar que els arbres de la zona, que han crescut molt, tapin la llum i provoquin que hi hagi massa ombra en aquest indret.

Cristina Paraira

Lwes lluminàries quedaven per sobre dels arbres. Com que han crescut molt, la il·luminació quedava difosa. Ara baixem la lluminària per resoldre el problema de foscor.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A principis d'aquest mes, la Junta de Govern ha aprovat una despesa de 44.523 euros destinada a aquesta actuació. El conjunt d'actuacions previstes per millorar l'enllumenat del Parc Central tenen un pressupost de poc més de 80.000 euros.