Cues de fins a tres hores per renovar el passaport o el DNI a la comissaria de policia


  • Comparteix:

Des de la policia estatal fan una crida als ciutadans perquè vagin a renovar la seva documentació d'una forma esglaonada

Des de la policia estatal fan una crida als ciutadans perquè vagin a renovar la seva documentació d'una forma esglaonada

Desenes de santcugatencs fan cues de fins a tres hores a la comissaria de la policia estatal per renovar el passaport o el Document Nacional d'Identitat (DNI). El comissari, Vicente Carvallo, assegura que les aglomeracions només es produeixen durant els mesos de juny i juliol i fa una crida a fer les visites esglaonades per tal d'evitar col·lapses i nervis d'última hora.

Com ja és habitual per aquestes dates, coincidint amb les vacances d'estiu, des de primera hora del matí les comissaries del Cos Nacional de Policia reben desenes de visites per fer renovacions d'última hora del DNI i el passaport. Aquest és també el cas de la comissaria de la nostra ciutat, on tot i que s'han posat en marxa sistemes de numeració per ordre d'arribada, aquests mecanismes no són suficients per evitar les hores llargues d'espera. Escoltem alguns dels ciutadans afectats.

Ciutadans

Jo crec que és un atràs ja que obliguen a la gent a perdre hores de feina per agafar un número que no et garanteixen que tindràs.


Davant d'aquesta situació, des de la comissaria de la policia estatal a Sant Cugat fan una crida a la ciutadania perquè esglaoni les seves visites, tot i que reconeixen que és difícil evitar les cues d'última hora. Escoltem el comissari local, Vicente Carvallo.

Vicente Corballo

A primera hora del matí és produeix una aglomeració de gent. S'hauria d'intentar venir de forma esglaonada.


La setmana passada, a més, una avaria en el sistema informàtic per a l'expedició de DNI i passaports ha obligat a reduir els números de torn a la xifra de 60 per matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.