L'alcalde accidental ordena que la senyera onegi juntament amb la bandera del municipi i sense l'espanyola


  • Comparteix:

L'alcalde accidental, Toni Ramon, ha ordenat que la senyera onegi al balcó de l'Ajuntament sense la presència de la bandera espanyola, tot i la normativa vigent. El republicà també ha mandat penjar la bandera de Sant Cugat en record al gest que cada any feia el desaparegut Jaume Tubau com alcalde accidental.

Durant aquesta setmana, en que l'alcaldia accidental recau sobre el republicà Toni Ramon, al balcó de la casa consistorial onejarà la bandera de Catalunya acompanyada únicament per la bandera del municipi. Toni Ramon ha explicat que es tracta d'un homenatge a la ciutat i al país.

Toni Ramon

Amb una persona republicana, com és habitual situem al balcó de l'Ajuntament, que normalment no hi són, la bandera de Catalunya i la bandera del nostre poble.


A més, l'alcalde accidental ha ordenat que la bandera del municipi onegi al costat de la senyera en record al desaparegut Jaume Tubau. Ho explica Toni Ramon.

Toni Ramon

Ubicar la bandera de Sant Cugat enguany té un missatge espacial per en Jaume Tubau. És una calida abraçada.


Tot i que la normativa vigent obliga a penjar permanentment les banderes, habitualment el balcó de l'Ajuntament resta sense cap bandera si no és per motiu d'una celebració especial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.