L'Oficina de Turisme rep un miler de consultes a l'estiu


  • Comparteix:

L'Oficina de Turisme Municipal atén, principalment, consultes dels propis santcugatencs. De les prop d'un miler de consultes que ha rebut l'oficina aquest estiu, 7 de cada 10 són qüestions de residents a la ciutat, que sobre tot s'interessen per dades històriques, recorreguts turístics i el mapa del municipi.

Aquest estiu els santcugatencs han aprofitat per conèixer millor la ciutat. L'Oficina de Turisme ha atès més 700 consultes de santcugatencs. La resta de visites són de catalans, seguit per turistes anglesos i francesos. La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, assegura que Sant Cugat és un actiu turístic pel propi ciutadà del municipi.

Àngels Solé

Sant Cugat interessa en primer terme als pròpis santcugatencs perquè és una ciutat que ha crescut molt i els santcugatencs la volen conèixer més a fons.


Les visites turístiques a Sant Cugat han crescut lleugerament respecte l'any passat. L'equip de govern creu que s'ha de seguir potenciant els actius de la ciutat com el patrimoni i la naturalesa. Segons Àngels Solé, un exemple de potenciació de turisme és el projecte del Camí dels Monjos.

Àngels Solé

Estem treballant amb el projecte del Camí dels Monjos i crec que serà un element d'atracció important per a la nostra ciutat.


El Camí dels Monjos és una antiga via de comunicació entre els Monestirs de Sant Cugat i Sant Llorenç de Munt que travessa Sant Quirze i Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.