L'Ajuntament aplica el tractament contra el mosquit tigre a la zona del CEIP Pins del Vallès


  • Comparteix:

L'Ajuntament aplicarà avui el tractament contra el mosquit tigre a la bassa que hi ha a prop de l'escola Pins del Vallès. Tot i que la presència de l'insecte no està confirmada, el consistori ha decidit aplicar els larvicides biològics com a mesura de prevenció de cara a l'inici del curs escolar.

Divendres passat diversos tècnics de la Generalitat van fer una inspecció sobre el terreny i van extreure mostres d'aigua de la bassa que hi ha prop de l'escola Pins del Vallès. L'objectiu era esbrinar si l'estany és un focus de proliferació del mosquit tigre, fet que preocupa els responsables del centre escolar.

Tot i que els resultats encara no estan confirmats, l'Ajuntament ha decidit aplicar el tractament contra el mosquit tigre el primer dia de curs per evitar problemes. Els tractaments, fets a partir de larvicides biològics, han demostrat ser molt eficaços en els darrers mesos en el cementiri de Sant Cugat i a la riera de Can Cabassa.

Escoltem el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

Encara que no hi ha confirmació de la presència de mosquit tigre, com a mesura de prevenció demà dimarts aplicarem el tractament sobre la bassa.


Tot i així, l'efectivitat dels productes contra el mosquit tigre i les seves larves és temporal i al cap d'uns mesos és necessari tornar a aplicar-los.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.