Tot a punt per a les Jornades Culturals del Centro Castellano-Manchego

Municipal

Publicat el 15/set/06 per Anna Bernadó

El Centro Castellano-Manchego ultima els preparatius per la 21a edició de les Jornades Culturals dedicades, com sempre, als mitjans de comunicació i a les autoritats locals. El centre atorgarà el premi de Manxec de l'any a a l'alcaldable socialista Salvador Gausa. L'entitat també oferirà conferències, concursos i el tradicional dinar institucional que tindrà lloc aquest dissabte.

El Centre Castellano-Manchego atorga aquest cap de setmana els premis Marxec de l'Any durant una nova edició de les jornades culturals. Els premis Dulcinea i Sancho seran per a tres socis veterans i molt compromesos amb l'entitat. En el cas del premi Quixot, l'afortunat serà el portaveu municipal del PSC, Salvador Gausa, tal com explica el president de l'entitat, Juan Carrasco.

Juan Carrasco

Salvador Gausa és un senyor que sempre que el necessitem és aquí.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Carrasco, que està a l'espera de que algú es decideixi a prendre el relleu com a president, espera que aquesta sigui la seva última festa al capdavant de l'entitat. Un dels motius pels quals no vol seguir a la presidència és pel fet que no ha estat capaç d'aconseguir un nou local per a l'entitat.

La seu del centre està situada al carrer Vallès i després de 20 anys s'ha quedat petita per a les activitats de la institució. Aquest cap de setmana, el Centro Castellano Manchego acollirà fins a 80 persones al dinar institucional en un menjador on només caben 50.