El cens de les eleccions al Parlament ja es pot consultar


  • Comparteix:

Hi ha 6 modificacions pel que fa als col·legis electorals

Hi ha 6 modificacions pel que fa als col·legis electorals

Ja es pot consultar el cens electoral pels comicis de l'1 de novembre. Els santcugatencs podran exercir el dret a vot a 67 meses electorals repartides en 20 col·legis, 4 més que en comicis anteriors. Les reclamacions al cens es poden realitzar fins el 21 de setembre. Enguany hi ha sis canvis importants pel que fa a la ubicació dels col·legis.

Les consultes del cens es poden fer fins al mateix dia de les votacions a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), a les oficines dels districtes i a l'EMD de Valldoreix. Les correccions d'errors i reclamacions es podran formalitzar fins el 21 de setembre presentant un document d'identitat.

Al cens hi consten tots els ciutadans amb nacionalitat espanyola inscrits al Padró d'Habitants fins al 30 de juny d'enguany i que el dia 1 de novembre tinguin 18 anys o més. Per votar per correu, cal solicitar-ho personalment a Correus fins al 22 d'octubre.

Els santcugatencs podran exercir el dret a vot a 67 meses electorals repartides en 20 col·legis, 4 més que en comicis anteriors. Les persones que fins ara votaven al gimnàs del CEIP Joan Maragall ara votaran a l'Ateneu. Aquells qui votaven a l'antic parvulari del Pla i Farreras ara ho faran al CEIP Collserola. Els del CEIP Collserola es traslladaran a l'IES Pla i Farreras, els de la Casa de Cultura hauran d'anar a l'antic Impulsis i els de l'Escola d'Arquitectura, a l'IES Angeleta Ferrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.