L'Ajuntament aprova els termes de la futura col·laboració entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha aprovat el conveni que ha de regir les relacions entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, que es desplegaran l'1 de novembre. L'alcalde, Lluís Recoder, ha aprofitat l'ocasió per tornar a reclamar que els ajuntaments tinguin capacitat de comandament sobre el cos de la policia de la Generalitat.

L'alcalde s'ha mostrat esperançat amb l'arribada dels Mossos d'Equadra, a partir de l'1 de novembre, pel que pot representar per a l'increment de la seguretat pública.

Lluís Recoder

Esperem amb il·lusió l'arribada dels mossos no només pel que representa sino perqué esperem incrementar la seguretat pública.


Així ho ha dit Recoder en l'aprovació, al ple, del conveni que ha de determinar les futures competències del cos de seguretat català, les de la Policia Local i les compartides. En aquest sentit, Recoder ha posat damunt la taula la necessitat que els alcaldes tinguin també els Mossos sota el seu comandament directe.

La moció ha estat aprovada per unanimitat. Des del PSC han reconegut que el conveni, que ara s'ha de signar amb la conselleria d'Interior, és obra de totes les formacions polítiques, però ha destacat que es tracta d'un conveni millorat al de fa tres anys. Escoltem el regidor socialista Joan Carrasco.

Joan Carrasco

És un model estàndard però diferent al de fa tres anys on els mossos tracten la policia local de tu a tu.


La resta de grups polítics amb representació al consistori també han donat suport al conveni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.