Els grups municipals s'uneixen contra el mal servei de Correus


  • Comparteix:

El ple municipal expressa en un moció institucional el malestar pel deficient servei de Correus a la ciutat. L'acord dels partits es traslladarà al president del govern espanyol, a la Cambra de Terrassa i a les diferents associacions empresarials, sindicals i veïnals del municipi. D'aquesta manera, s'intentarà desbloquejar la situació.

L'alcalde ha recordat que es tracta d'un 'problema endèmic' que s'arrossega des de fa molt temps però que s'ha agreujat els darrers anys. A tall d'exemple, Recoder ha llegit algunes de les cartes de queixa rebudes al consistori.

En aquest sentit, Recoder ha instat tots els grups municipals per treballar conjuntament perquè Correus deixi de ser un problema.

Lluís Recoder

Intentem fer-ho entre tots, establint estratègies conjuntes perquè Correus deixi de ser un problema.


Per la seva banda, el portaveu del PSC a Sant Cugat, Salvador Gausa, ha qualificat la situació de Correus com deficient i sense justificació.

Gausa ha afegit que suposa un pèrdua de credibilitat dels serveis públics.

Salvador Gausa

La situació a Correus és lamentable i no té justificació i ja fa massa temps que la patim i suposa una pèrdua de credibilitat del servei públic.


El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, en representació del grup municipal d'ERC s'ha afegit a les crítiques i ha afirmat que ni Correus ni el ministeri de Foment es prenen el problema seriosament.

El grup municipal del PP, de la mà de Berta Rodríguez, i el d'ICV-EA, amb Xavier Laborda, també s'han afegit a les crítiques i han mostrat la seva disconformitat per la situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.