Èxit de participació a l'Envelat però crítiques a les llargues cues

Municipal

Publicat el 29/des/06 per Elena Cortes

Pares i mares santcugatencs fan un balanç positiu de les activitats organitzades a l'Envelat, situat al Parc Ramon Barnils. Tot i la bona acollida dels servei, els usuaris lamenten les llargues cues que s'han de fer per participar a les propostes de l'espai lúdic.

L'Envelat acull un any més activitats adreçades als més petits de la casa, fet que ha suposat llargues cues a aquesta zona d'esbarjo. Els pares dels nens que han assistit a l'Envelat s'han mostrat molt satisfets amb el servei ofert per l'ajuntament, tot i que critiquen les cues que s'han format al Parc Ramon Barnils.

Escoltem l'opinió d'alguns santcugatencs sobre la 17a edició de l'Envelat.

Santcugatencs

És la primera vegada que vinc i està molt bé però crec es podria fer més ampli / Crec que a Sant Cugat hi ha molts nens i l'espai queda petit / Les activitats estan molt bé però crec que h ha poc espai per tanta gent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons les previsions de l'organització, més 30.000 persones passaran per l'Envelat. En l'edició passada, ja es van superar les previsions fins arribar a 30.000 visitants durant les dues setmanes que van durar les activitats en aquest espai lúdic.

L'Envelat ha estat l'escenari de moltes activitats tant per a nens com per a joves. D'entre les activitats infantils, hi destaquen la lectura de contes, espectacles amb pallasos i teatre.