Promusa obre el període d'inscripció de les noves promocions de lloguer


  • Comparteix:

Promusa obre aquest dilluns el període d'inscripcions per sol·licitar habitatges de lloguer general. S'hi podran inscriure les persones majors de 23 anys, amb un mínim de 10 anys d'empadronament a la ciutat, que no tinguin cap habitatge en propietat i que compleixin uns màxims pels que fa a la renda anual. Els ciutadans optaran a un total de 228 pisos de lloguer, que se sortejaran en diferents fases entre gener de 2008 i gener de 2009.

Les persones que vulguin sol·licitar un d'aquests pisos hauran d'omplir un formulari per quedar inscrits en la llista de sol·licitants i abonar 30 euros. Un cop la llista sigui definitiva, es farà un sorteig per decidir l'ordre d'elecció per a la promoció en curs.

La primera d'aquestes promocions serà la situada al carrer Benet Cortada, al barri de Vullpalleres, i consta de 64 habitatges. Està previst que es puguin lliurar els primers pisos el gener de 2008. La segona promoció en curs, prevista per l'abril de 2008, comprèn 72 habitages a la plaça dels Rabassaires, a la Guinardera. La tercera, de 50 vivendes, se situa al carrer Vall Seca del Turó de Can Mates i està prevista per juny de 2008. La darrera promoció, prop del Monestir, es lliurarà a principis de 2009 i consta de 42 pisos.

En total, es tracta de 228 habitages de lloguer general que s'adjudicaran amb contractes de 5 anys, prorrogables indefinidament per períodes successius de dos anys, sempre i quan se segueixin complint els requisits establerts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.