Promusa obre el període d'inscripció de les noves promocions de lloguer

Municipal

Publicat el 19/gen/07 per Adria Claramunt

Promusa obre aquest dilluns el període d'inscripcions per sol·licitar habitatges de lloguer general. S'hi podran inscriure les persones majors de 23 anys, amb un mínim de 10 anys d'empadronament a la ciutat, que no tinguin cap habitatge en propietat i que compleixin uns màxims pels que fa a la renda anual. Els ciutadans optaran a un total de 228 pisos de lloguer, que se sortejaran en diferents fases entre gener de 2008 i gener de 2009.

Les persones que vulguin sol·licitar un d'aquests pisos hauran d'omplir un formulari per quedar inscrits en la llista de sol·licitants i abonar 30 euros. Un cop la llista sigui definitiva, es farà un sorteig per decidir l'ordre d'elecció per a la promoció en curs.

La primera d'aquestes promocions serà la situada al carrer Benet Cortada, al barri de Vullpalleres, i consta de 64 habitatges. Està previst que es puguin lliurar els primers pisos el gener de 2008. La segona promoció en curs, prevista per l'abril de 2008, comprèn 72 habitages a la plaça dels Rabassaires, a la Guinardera. La tercera, de 50 vivendes, se situa al carrer Vall Seca del Turó de Can Mates i està prevista per juny de 2008. La darrera promoció, prop del Monestir, es lliurarà a principis de 2009 i consta de 42 pisos.

En total, es tracta de 228 habitages de lloguer general que s'adjudicaran amb contractes de 5 anys, prorrogables indefinidament per períodes successius de dos anys, sempre i quan se segueixin complint els requisits establerts.