El nou ajuntament de la Rambla del Celler s'inaugurarà a l'abril


  • Comparteix:

Les obres de construcció del nou ajuntament, a la Rambla del Celler, estan ja a la fase final. L'edifici s'inaugurarà previsiblement el mes d'abril, i posteriorment es construirà l'aparcament soterrat i la nova Plaça de la Vila. L'equip de govern proposa destinar l'antic consistori a acollir els futurs jutjats.

Vint mesos després de la col·locació de la primera pedra, les obres del nou ajuntament han arribat ja a la seva fase final. En les properes setmanes es faran els acabats de l'obra, que va a càrrec de l'empresa Copcisa, i s'instal·larà el mobiliari. La previsió és poder inaugurar l'edifici a l'abril, com assegura l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

L'obra està en la recta final. Ara cal pintar i en un parell de mesos instal·lar el mobiliari, per poder entrar-hi a l'abril i fer la inauguració.


Amb el trasllat al nou ajuntament, s'unificaran en un mateix espai la major part dels serveis municipals i d'atenció ciutadana, que ara estan repartits en 12 oficines. L'objectiu és facilitar les gestions de la ciutadania, estalviar diners en lloguers i millorar les condicions laborals del personal municipal. El nou edifici té dues plantes soterrades, una planta baixa i tres plantes més, amb una superfície total construïda de 9.700 metres quadrats.

L'equip de govern proposa destinar l'edifici de la plaça de Barcelona, que acull l'ajuntament de la ciutat des de l'any 1932, a un ús públic, tenint en compte el seu caràcter emblemàtic. L'alcalde apunta a la possibilitat de destinar l'immoble a acollir els futurs jutjats.

Lluís Recoder

Pel caràcter emblemàtic de l'edifici continuarà sent públic, no el vendrem. Jo vaig proposar destinar-lo als futurs jutjats.


La setmana vinent començaran les obres de construcció de l'aparcament soterrat de dues plantes que s'ubicarà a la Rambla del Celler. Quan estigui acabat, s'executarà la nova Plaça de la Vila. Aquests treballs faran que, durant els primers mesos, l'entrada al nou ajuntament es faci pel carrer Dos de Maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.