Les noves tecnologies s'incorporen al projecte 'Ulls de la ciutat'


  • Comparteix:

El projecte 'Ulls de la ciutat' incorpora l'ús de les noves tecnologies per millorar la ciutat. Els agents muncipals aniran equipats amb aparells informàtics portàtils i a més els ciutadans tindran una nova via per informar de les incidències a l'espai públic a través del telèfon mòbil.

L'Ajuntament vol aprofitar les noves tecnologies mòbils per millorar l'espai públic i els serveis municipals. Amb la incorporació de les noves tecnologies, es posa en marxa la tercera fase del projecte 'Ulls de la ciutat' que va nèixer l'any 2002. A partir d'ara els supervisors municipals aniran equipats amb PDA per enregistar de forma immediata les incidències a l'espai públic. Les noves tecnologies també permetran la participació immediata dels ciutadans en la detecció d'incidències.

Marta Subirà és la regidora de Comunicació.

Marta Subirà

La incorporació de les tecnologies mòbils ha de permetre impulsar millores en els objectius del projecte com són l'aprofitament d'ús de l'espai públic i la qualitat dels serveis muncipals.


La incorporació de nous canals alhora de comunicar les diferents incidències de la ciutat suposarà un augment de la capacitat de resposta de l'adminstració. Segons l'alcalde, l'Ajuntament treballarà per una reacció 'municipal gairebé immediata'. Escoltem Recoder.


Lluís Recoder

Tenir la ciutat en millors condicions comporta també una capacitat de resposta dels serveis muncipals.


Les principals incidències que es registren a Sant Cugat tenen a veure amb desperfectes de contenidros, enllumenat i fanals així com neteja i arbrat viari. Aquest projecte, emmarcat en la iniciativa de la UE 'Living Labs Europe', converteix Sant Cugat és una de les ciutats europees pioneres en l'us de les noves tecnologies per millorar la relació entre ciutadà i administració.






















  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.