El termini per proposar candidatures als Premis Ciutat de Sant Cugat finalitza avui


  • Comparteix:

Avui s'acaba el termini per presentar candidatures als premis Ciutat de Sant Cugat. La comissió de propostes ja ha suggerit alguns precandidats, entre els quals hi ha el fotògraf Pere Formiguera i l'esportista Berta Martín. L'acte de lliurament dels guardons es farà el 18 de febrer al Teatre-Auditori.

Fins aquest dimecres, els santcugatencs han pogut fer arribar a la comissió de propostes els seus candidats a la segona edició dels premis Ciutat de Sant Cugat. Els resultats de les votacions ciutadanes, que no són vinculants, s'incorporaran a l'expedient que la comissió elevarà al jurat, format per l'alcalde, els portaveus municipals, el fundador dels premis, el darrer premi extraordinari i un grup de ciutadans.

La comissió de propostes ha fet públic alguns dels noms dels precandidats, entre els quals hi ha el fotògraf Pere Formiguera, l'escaladora Berta Martín, la Comissió de la Dignitat i la fundació d'espectacles infantils La Xarxa.

L'alcalde, Lluís Recoder, assegura que els premis contribueixen a 'fer ciutat'.

Lluís Recoder

Els premis fan ciutat. Ajuden a reforçar la nostra identitat i els vincles de la gent amb Sant Cugat.


L'acte de lliurament dels guardons es farà el 18 de febrer al Teatre-Auditori. L'Orquestra Simfònica Sant Cugat amenitzarà la gala, amb la interpretació de la peça 'El somni d'una nit d'estiu' de Shakespeare, amb música de Mendelssohn. Els actors Jordi Bosch i Joan Berlanga recitaran els textos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.