El camp de Can Magí serà de gespa artificial


  • Comparteix:

La Junta de Govern ha aprovat inicialment el projecte de pavimentació amb gespa artificial del camp de futbol de Can Magí. La millora de la instal·lació, que té un pressupost de més de mig milió d'euros, permetrà evitar la saturació d'usuaris que hi ha al camp de gespa artificial de la zona esportiva municipal Jaume Tubau.

L'Ajuntament ha donat el vistiplau al projecte de pavimentació amb gespa artificial del camp de futbol de Can Magí. La subvenció de 67.600 euros, que la Secretaria de l'Esport de la Generalitat s'ha compromès a aportar, permetrà completar els més de 535.000 euros que costarà l'obra.

L'alcalde, Lluís Recoder, explica que la nova instal·lació és una bona notícia per als esportistes.

Lluís Recoder

Jo em vaig comprometre amb la Penya Blaugrana a posar gespa arificial. És necessari per evitar la saturació que hi ha al camp de Jaume Tubau a Coll Favà. El següent pas era Can Magi i espero anar fent el mateix a altres camps.


L'alcalde no ha posat data a les obres de remodelació. En qualsevol cas, l'Ajuntament no vol que l'actuació alteri la temporada esportiva de la Penya Blaugrana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.