L'Ajuntament instal·la un equip bàsic d'atenció social primària a Valldoreix


  • Comparteix:

L'Ajuntament instal·la un equip bàsic d'atenció social primària a Valldoreix. La descentralització és geogràfica i no administrativa, ja que el consistori manté les competències en sanitat i serveis socials.

L'àrea de Sanitat i Serveis Socials de l'Ajuntament ha instal·lat un equip bàsic d'atenció social primària a Valldoreix. L'equip bàsic està format per un treballador social i un educador que realitzen tasques d'informació, acollida, orientació, assessorament, tràmit de documentació, gestió de prestacions i ajuts tècnics.

L'objectiu és potenciar l'atenció al territori per minimitzar els efectes provocats per la dispersió territorial del municipi. Aquesta descentralització dels serveis socials, que es va posar en marxa ja fa cinc anys a la Floresta i les Planes, també té previst continuar amb altres barris.

El regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, explica l'objectiu de l'Ajuntament.

Enric Tomas

Un aspecte cabdal és acostar el serveis a les persones i integrar-los al territori


L'Ajuntament ha comptat amb la col·laboració de l'EMD, que ha cedit el Casal de Cultura de Valldoreix perquè s'ubiqui l'equip bàsic. L'horari d'atenció serà els dimarts al matí per visites concertades a través dels Serveis Socials.

A Valldoreix es van efectuar 827 intervencions el 2006, el que suposa un augment del 67% més que l'any anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.