Cugat.cat serà la nova imatge de Ràdio Sant Cugat i la productora multimèdia


  • Comparteix:

El portal Cugat.cat serà la nova imatge corporativa de Ràdio Sant Cugat. La nova web informarà els santcugatencs a través d'innovadors formats que combinaran el vídeo, el so, la imatge i el text. Paral·lelament, Ràdio Sant Cugat prepara diversos actes per celebrar els 25 anys del seu naixement.

El futur portal Cugat.cat serà un gran pas cap a la reestructuració de Ràdio Sant Cugat en una productora multimèdia pública que es farà realitat el 2008. A Cugat.cat hi convergiran totes les produccions audiovisuals que generi l'equip d'aquesta emissora.

El director de l'OAMCIC, Xavier Fornells, explica en què consistirà el portal. Així ho ha dit al magazín 'Sant Cugat a fons' d'aquesta emissora.

Xavier Fornells

És la unificació de text, àudio i vídeo. A més, introduirem nous formats més atractius.


La presentació de la nova imatge corporativa precedirà els actes de celebració dels 25 anys de l'emissora previstos per al juny. A més d'aquests actes festius, Ràdio Sant Cugat emetrà un programa dirigit pel treballador més antic de l'emissora, Joan Vallvé.

Escoltem Xavier Fornells.

Xavier Fornells

A partir de juny, farem actes destinats a grups socials molt diversos com gent gran, joves i nens. També tenim previst fer un llibre amb 25 entrevistes a gent significativa que ha passat per la ràdio.


A finals de març, s'aprovarà definitivament el consorci que gestionarà la TDT Valles Sud en el qual participaran Sant Cugat i 7 municipis més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.