El Monestir obre les portes després de les obres d'aclimatació


  • Comparteix:

El Monestir recupera l'activitat habitual després de les obres de climatització. Els fidels han pogut assistir aquest diumenge a missa i han comprovat els canvis al recinte religiós. El Monestir acollirà un concert de música religiosa el 24 de març per celebrar el retorn a la normalitat.

Per Sant Medir, els santcugatencs ja van veure el desenvolupament de les obres en visites guiades a càrrec dels arquitectes i els historiadors que han participat en les obres. Tot i que encara queden detalls per enllestir, aquest diumenge ja ha tingut lloc la primera missa després dels treballs d'aclimatació del Monestir.

Mossèn Blai Blanquer s'ha mostrat molt satisfet amb les obres i espera que tingui una bona acceptació entre els fidels. Mossèn Blai ha agraït als responsables de l'economia de la parròquia la seva insistència durant els últims quatre anys per fer possible aquestes obres d'aclimatació.

Mossèn Blai Blanquer

Jo hauria llençat la tovallola en molts moments però han estat els responsables de tirar endavant el projecte.


Fins que no s'acabin d'enllestir els detalls de l'obra, les misses de dilluns a divendres se celebraran a l'oratori i els caps de setmana es faran al lloc habitual. Un cop enllestits els detalls, el Monestir acollirà un concert de música religiosa el dissabte 24 a càrrec del Cor de Cant Gregorià i el grup de música Dolça Fusta de Sant Just Desvern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.