El nou ajuntament obre les portes, a poques setmanes de la inauguració


  • Comparteix:

Una vuitantena de persones han participat aquest diumenge a la jornada de portes obertes del nou edifici de l'ajuntament, situat a la Rambla del Celler. Els visitants han pogut conèixer de primera mà les instal·lacions, de les quals han destacat l'amplitud i la lluminositat.

La visita guiada ha permès als visitants recòrrer totes les dependències, incloses aquelles a les quals el públic no tindrà accés quan els treballadors de l'Ajuntament s'hi traslladin. D'aquesta manera, els ciutadans han pogut conèixer de dalt a baix l'edifici que centralitzarà, en un futur pròxim, la majoria de dependències municipals.

Escoltem la regidora de Serveis Generals, Marta Subirà.

Marta Subirà

Ens va semblar interessant poder oferir unes visites guiades perquè els ciutadans puguin conèixer el nou edifici.


El nou edifici té dues plantes soterrades, una planta baixa i tres plantes més, amb una superfície total construïda de 9.700 metres quadrats. Els visitants han destacat, precisament, l'amplitud del nou espai.

Visitants

M'ha semblat molt interessant, sobretot per l'espai que s'ha guanyat. És un edifici impressionant, com quatre vegades més gran que l'antic.


Les visites guiades seguiran cada diumenge a les dotze del migdia fins el 22 d'abril. Per apuntar-s'hi cal trucar al 010, ja que les places són limitades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.