El Síndic va dirigir multinacionals i va tenir un càrrec al Ministeri d'Indústria


  • Comparteix:

Jaume Clavell i Ymbern, de 74 anys, és enginyer tècnic electrònic i ha presidit empreses importants, com les filials espanyoles de Sony i Apple Computer. Als anys 80 va ocupar un càrrec en el Ministeri d'Indústria i posteriorment va dirigir el Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona.

Jaume Clavell, de 74 anys, ha centrat la seva carrera professional en l'activitat empresarial relacionada amb el món de les noves tecnologies. Va ser president i director general de les empreses Opyce, Sony Secoinsa i Apple Computer Espanya, entre d'altres. Entre 1997 i 2000 va ser membre del consell d'administració d'IP Multimedia. També ha presidit les companyies Inse SL i Voraconca SA.

El Síndic de Greuges de Sant Cugat també ha estat vinculat a l'administració de l'Estat. A mitjans dels anys 80, va ser director general d'electrònica i informàtica del Ministeri d'Indústria. Jaume Clavell va ser també director general del Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona'92.

Després de ser escollit pel ple municipal, Clavell ha destacat que la figura del Síndic ha d'actuar amb llibertat i independència política.

Jaume Clavell

És una figura que es crea per posar-la al costat del ciutadà. El síndic ha d'actuar amb llibertat i amb independència política.


Clavell s'ha lamentat que el seu nomenament no hagi estat finalment per unanimitat i que el consens polític s'hagi trencat en l'últim moment, però ha agraït el suport personal mostrat per tots els grups municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.