Una nova línia d'autobús del municipi uneix el Trade Center amb Can Sant Joan


  • Comparteix:

La nova línia d'autobús urbà L-6, que cobreix el trajecte entre la zona del Trade Center i el polígon Industrial Can Sant Joan, ja està en funcionament. La sisena línia del municipi compta amb un total de 9 parades i té una freqüència de pas de 20 minuts.

L'objectiu del nou servei és que els més de 3.000 treballadors que es desplacen cada dia a la zona de Roquetes, Can Magí i Can Calders, on hi ha ubicades moltes empreses, puguin arribar a la feina amb transport públic.

La nova línia urbana també servirà perquè les empreses del polígon Can Sant Joan puguin arribar al Trade Center amb facilitat. A més, donarà servei als habitants dels 400 domicilis de Can Magí, ja que l'autobús els portarà directament a l'estació dels ferrocarrils de Can Sant Joan.

L'alcalde, Lluís Recoder, destaca la importància del fet que aquesta nova línia urbana no sigui radial.

Lluís Recoder

És una línia que no és radial, que no passa per l'estació de Sant Cugat, i així aconseguim descongestionar el centre.


La nova línia era una reivindicació del centre empresarial Trade Center des que va posar en marxa la seva activitat ja fa quatre anys. El director del centre, Juanjo Martínez, ha assegurat que la nova línia serà molt útil i s'ha mostrat sorprès per la rapidesa de la instal·lació del nou servei.

Juanjo Martínez

Per nosaltres era una reivindicació de feia temps i creiem que totes les parts implicades hem fet un esforç.


L'autobús de la línia 6 es posa en marxa a les 6.50 del matí fins a les 9.50. A les dues es torna a posa en marxa fins a dos quarts de nou del vespre.

El circuit és de 20 minuts en la seva totalitat i té una freqüència de pas de 20 minuts. De moment, el vehicle és de 80 places, però els Ferrocarrils de la Generalitat no descarten posar un autobús més gran si el servei té èxit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.