Ja es poden sol·licitar els 21 horts urbans de Can Mates


  • Comparteix:

L'Ajuntament obre el termini per sol·licitar un dels 21 horts urbans que s'ubicaran al Turó de Can Mates. Les parcel·les estan destinades a jubilats o prejubilats i a entitats de caire pedagògic, terapèutic o social. L'adjudicació es farà per sorteig i per un termini de dos anys, prorrogable fins a quatre.

Les parcel·les, emplaçades al parc del Turó de Can Mates, se cediran a persones majors de 65 anys o de 60 anys si són prejubilades. Les entitats santcugatenques que realitzin activitats de caire pedagògic, terapèutic o social també podran demanar un dels 21 horts que habilitarà l'Ajuntament.

Un cop realitzat el sorteig, els usuaris hauran de constituir una Associació d'Hortolans per controlar el manteniment dels horts i elaborar propostes. Els adjudicataris hauran de pagar un preu de fiança de 200 euros i un cànon anual de 120 euros, a més d'assumir el consum de l'aigua.

L'adjudicació de la llicència temporal d'ocupació i ús dels horts tindrà una durada de dos anys, termini que es podrà prorrogar, anualment i amb el consentiment de l'Ajuntament, fins un màxim de quatre anys. El termini de sol·licitud finalitza l'11 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.