ProBici proposa permetre la circulació en bicicleta per zona de vianants fora d'horari comercial


  • Comparteix:

La Plataforma ProBici de Sant Cugat proposa permetre l'ús de la bicicleta pel centre de la ciutat fora d'horari comercial. En l'actualitat, la circulació de bicicletes per la zona de vianants està prohibida.

Segons la Plataforma, fa uns dies que la Policia Local amonesta els ciclistes que circulen per zones de vianants, particularment pels carrers Santa Maria i Santiago Rusiñol.

En aquest sentit, la Plataforma ProBici vol sensibilitzar els usuaris d'aquest vehicle per evitar accidents als carrers del centre de la ciutat. Per això, el president de la Plataforma, Cristian Amer, ha proposat tres alternatives a aquest problema: una bona senyalització per als ciclistes, trobar un itinerari alternatiu i un horari restringit de circulació.

Així ho explica Cristian Amer.

Cristian Amer

El que hauríem de fer és arribar a un consens. Demanaríem que a les hores puntes l'eix peatonal quedés lliure de cotxes o trobar un altre itinerari.


La Plataforma ProBici va organitzar una bicicletada popular el diumenge 6 de maig per sensibilitzar la població de l'ús de la bicicleta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.