El president Montilla inaugurarà el nou ajuntament el 3 de juliol


  • Comparteix:

El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà oficialment el nou ajuntament de la rambla del Celler el dimarts 3 de juliol, a les set de la tarda. Aquesta jornada institucional arribarà amb el nou ple municipal constituït i el nou alcalde ja proclamat. La cita servirà també per obrir el consistori a la ciutadania de manera institucional.

El ple municipal d'abril va servir per inaugurar el nou ajuntament situat a la Rambla del Celler.

Des d'aleshores ja s'han obert al nou emplaçament l'Oficina del Plànol de la Ciutat, l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor, l'Oficina Municipal d'informació (OMIC), l'Oficina 21 i l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).

A banda, la sala de plens ha acollit aquest juny la sessió d'investidura de l'alcalde, Lluís Recoder, i dels 25 regidors que formen el nou ple municipal.

Montilla, amb motiu de la inauguració del nou ajuntament, visitarà per segona vegada la nostra ciutat des que va ser nomenat president de la Generalitat. La primera visita de Montilla a la ciutat va tenir lloc el gener per inaugurar la nova seu del Centro Popular Andaluz (CPA).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.