José Montilla inaugura avui el nou ajuntament


  • Comparteix:

El president de la Generalitat, José Montilla, inaugura oficialment aquest dimarts el nou ajuntament de la Rambla del Celler. Ja fa més de dos mesos que l'equipament municipal funciona a ple rendiment. En aquest temps, l'edifici ha acollit actes institucionals com la sessió de constitució del nou consistori i la presa de possessió de l'alcalde.

El ple municipal d'abril va servir per inaugurar a la pràctica el nou ajuntament, situat a la Rambla del Celler.

Des d'aleshores ja s'han obert al nou emplaçament l'Oficina del Plànol de la Ciutat, l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor, l'Oficina 21 i l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Tots els serveis municipals funcionen a ple rendiment al nou edifici, excepte alguns que es mantenen en altres ubicacions, com el 010, el jutjat de pau o l'oficina del Síndic de Greuges.

L'acte oficial d'inauguració comptarà amb la presència del president de la Generalitat, José Montilla. Segons l'alcalde, Lluís Recoder, aquest 3 de juliol serà una data històrica per a la ciutat.

Lluís Recoder

Inaugurar un ajuntament és un fet històric. És la casa de tots i hem volgut que el president de Catalunya, la primera autoritat hi fos present.


La nova sala de plens ha acollit durant el juny la sessió de constitució del nou consistori i la presa de possessió de l'alcalde.

Amb motiu de la inauguració oficial, José Montilla visitarà per segona vegada la nostra ciutat des que va ser nomenat president de la Generalitat. La primera visita va tenir lloc al gener, quan es va inaugurar la nova seu del Centro Popular Andaluz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.