Els mercats municipals continuen oberts a l'agost


  • Comparteix:

Els dos mercats de la nostra ciutat mantindran les portes obertes als santcugatencs a l'agost. El mercadet que els dijous s'instal·la a la plaça d'Octavià també seguirà oferint servei, tot i que possiblement es redueixi el volum de paradetes a causa de les vacances.

El Mercat de Torreblanca obre les portes tots els dies excepte els diumenges, però amb variacions horàries durant la setmana. L'espai obrirà cada matí, de vuit a dues del migdia, i només atendrà els clients durant les tardes dels dimarts i els dissabtes. A més, els divendres l'horari serà ininterromput, de vuit del matí a vuit del vespre. El servei durant les tardes dels dilluns es limitarà al Supermercat Condis. L'horari de tarda és de cinc a vuit del vespre.

El Mercat Pere Sant obrirà les portes de dilluns a dissabte, en horari de matí. L'horari de l'espai és de vuit del matí a dues del migdia, excepte els divendres, en què tancarà una hora més tard, a les tres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.