L'Ajuntament ha invertit 180.000 euros en renovar l'enllumenat públic del municipi


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha invertit 180.000 euros en la renovació de l'enllumenat públic d'algunes zones de la ciutat. La partida més important s'ha destinat a la Rambla de Ribatallada on s'han invertit més de 51.000 euros.

L'àrea de Serveis Urbans està completant el programa de renovació de l'enllumenat de la ciutat i ho fa amb un pressupost de 180.000 euros. Aquesta partida es concreta en set actuacions: al sector de Mas Fortuny, a la confluència del Parc del Vallès i l'avinguda de Cerdanyola, a la Rambla Ribatallada i al Parc de Sant Francesc.

Pel que fa als districtes, també s'actuarà al passeig Baixador de Mira-Sol i al carrer Bonavista de la Floresta, on també es farà la substitució dels quadres de comandament. La tinent d'alcalde de Serveis Urbans, Berta Rodríguez, justifica de la següent manera la inversió realitzada des de la seva àrea:

Berta Rodríguez

Sant Cugat ha crescut molt i s'ha de renovar l'enllumenat existent


Els nous llums són de sodi, de baix consum i no contaminen, a diferència de les bombetes de mercuri que hi havia anteriorment. Amb la renovació d'aquest enllumenat, l'Ajuntament aconsegueix un estalvi energètic del 20%. Escoltem Berta Rodríguez:

Berta Rodríguez

Amb aquest enllumenat es millora la qualitat de vida dels ciutadans i es té cura pel medi ambient


Des de l'àrea de Serveis Urbans, s'ha confirmat que el procés de renovació de l'enllumenat està completat a les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.