Tots el grups municipals excepte el PP rebutgen la llei d'hisendes locals del govern estatal


  • Comparteix:

El Partit Popular s'ha quedat sol defensant la reforma de la llei d'hisendes locals que promou el govern central. Els tres partits de l'oposició i CiU han aprovat una moció del PSC per adherir-se a l'acord de les dues associacions de municipis contra aquesta llei.

La moció denuncia que el govern central no ha tingut en compte els municipis, i els ha deixat en una situació d'inseguretat jurídica. Els socialistes asseguren que els ajuntaments es veuran forçats a augmentar altres impostos, o a reduir els serveis als ciutadans.

Tot i estar d'acord amb la reforma d'aquest impost, els partits de l'oposició han assegurat que la mesura és electoralista i precipitada. Ho sentim en paraules del socialista Pau Calsamiglia:

Pau Calsamiglia

Aznar no ha posat en marxa la modificació de l'IAE en tres anys i ara ho fa de manera precipitada


Des del Partit Popular, Martí Garcia ha assegurat que creu en els compromisos del govern estatal per compensar els ajuntaments amb transferències d'altres impostos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.