El departament de Medi Ambient subvenciona el Pla Municipal de Desenvolupament Sostenible


  • Comparteix:

L'Ajuntament i el Departament de Medi Ambient han signat un conveni per continuar elaborant el Pla Director de Desenvolupament Sostenible de la ciutat. Aquest pla, que ha de servir per crear l'Agenda 2, s'ha concretat amb una subvenció de 60.000 euros.

El consistori ha renovat el seu compromís en la realització de l'Agenda 21, amb la consecució de la segona fase del Pla Director de Desenvolupament Sostenible. L'ajuda econòmica de la Generalitat permetrà que l'Ajuntament pugui tirar endavant el Pla d'Accions Ambiental.

Per fer-ho possible, en breu s'obrirà la convocatòria del Fòrum Sant Cugat Sostenible perquè els ciutadans puguin suggerir com fer de Sant Cugat una ciutat més respectuosa amb el medi ambient. Per facilitar aquesta taula de debat, l'administració crearà una segona eina de treball anomenada 'Consensus'. Ho explica l'alcalde Lluís Recoder:

Lluís Recoder

És un nou espai de comunicació per Internet que permetrà als ciutadans intervenir en el Pla d'Acció Ambiental


L'alcalde ha recordat la feina realitzada fins ara, concretada en la Diagnosi Ambiental. Aquest estudi, que analitzava la condició sostenible del municipi a partir de diferents factors, ha comptat amb la participació de més de 200 santcugatencs. Recoder ha subratllat algunes actuacions fetes com la instal·lació d'energia solar a l'Arnau Cadell, el Ralli Solar o la iniciativa de 'Compartir cotxe'.

Per la seva banda, el conseller de Medi Ambient Ramon Espadaler, ha remarcat que l'acord assolit és signe que el procés previ ha estat conduït correctament. Precisament, Espadaler ha insistit en la bona gestió que està realitzant l'Ajuntament de Sant Cugat:

Ramon Espadaler

Sant Cugat és líder a l'hora de realitzar processos legislatius en matèria de medi ambient


Un cop finalitzi el Fòrum Sant Cugat Sostenible, queda pendent la revisió del resultat de la consulta ciutadana i extreure'n les conclusions. Assolits els acords, es procedirà a l'aprovació del Pla Director de Desenvolupament que dibuixarà les línies de l'Agenda 21.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.