L'EMD de Valldoreix aprova les noves ordenances, amb un creixement del 3,5%


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix ha aprovat de forma provisional les ordenances fiscals per l'any vinent amb l'únic vot en contra de la Candidatura de progrés. Aquesta formació no està d'acord amb les taxes presentades, que augmenten un 3,5%, perquè considera que la gestió de l'equip de govern és improcedent.

La sessió plenària ha aprovat 19 taxes que s'incrementen en un 3,5%, a excepció de la quota dels menjadors de l'escola bressol que s'apuja un 3%. Des de la Candidatura de Progrés, la vocal Carme Pérez, ha donat el vot negatiu queixant-se que l'equip de govern faciliti el document a aprovar a última hora:

Carme Pérez



L'acord ha estat unànime per aprovar la modificació del pressupost de 2002. L'informe presentat estipula un saldo negatiu de 68 mil euros, que es cobrirà amb el romanent que disposa l'entitat municipal.

D'altra banda, els grups també han aprovat el canvi de destinació d'una subvenció de la Diputació, assignada inicialment a l'adquisició de la nova seu de l'EMD, per a cobrir la piscina per un import de 210 mil euros.

En aquest punt, la Candidatura de Progrés ha recordat el retard de les obres de reforma de l'equipament municipal i ha exigit una penalització per a l'empresa constructora. Carme Pérez:

Carme Pérez



Pérez ha qualificat "d'impresentable" la gestió de l'equip de govern, en no paralitzar les obres aquest estiu perquè els veïns poguessin accedir a la piscina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.