El pallasso Marcel Gros inaugura enguany l'Envelat de Nadal


  • Comparteix:

L'Envelat 2007 obre les portes aquest dissabte a la tarda amb animació per totes les edats de la mà de Marcel Gros i la Tandarika Orkestar. El parc Ramon Barnils acollirà un any més activitats per petits i grans amb contes, titelles i diferents concerts, entre d'altres propostes. No hi faltaran tampoc les activitats a l'aire lliure com el rocòdrom, la tirolina i els inflables.

La Carpa dels Espectacles, la Carpa de Jocs i Tallers, la ludoteca i la cafeteria són els quatre espais de l'Envelat d'enguany que s'ubicarà un any més al parc Ramon Barnils.

Aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda, començarà la gran festa d'inauguració. El pallasso i showman manresà, Marcel Gros serà l'encarregat de donar el tret de sortida de l'Envelat amb un espectacle que demanarà de la participació i complicitat del públic.

Marcel Gros

És un espectacle amb complicitat amb el públic. Busco fer paròdies de mim, de màgia i de música però el públic intervé molt directament.


Una de les activitats més emblemàtiques de l'Envelat és el Quinto, que viurà el primer Nadal fora d'aquest espai. Els responsables de l'organització han decidit traslladar-lo per tenir més espai a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat. Així ho ha explicat el membre de la Promotora de Festes Locals, Quim Pla.

Quim Pla

L'envelat havia quedat desbordat. Calia buscar un nou espai que cobrís les necessitats del quinto. Ara tenim més espai i podrem ampliar l'horari.


L'Envelat acollirà un any més activitats tradicionals com la màgia, el teatre, el circ i les titelles. Per les diferents carpes desfilaran artistes i grups com Pascal Comelade, Enric Casasses, el mag Fèlix, Desastrosus Circus, Jack Silva, Cesc Serrat i la Baldufa, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.