Els CEIP de la ciutat obren les seves portes als pares


  • Comparteix:

Aquest dimecres arrenca el període de jornades de portes obertes als centres d'ensenyament infantil i primària (CEIP) de Sant Cugat, que s'allargarà fins al 6 de març. L'escola Pins del Vallès serà la primera a acollir aquestes visites que tenen l'objectiu de donar a conèixer l'oferta docent als pares i mares.

Les jornades s'obren aquest dimecres a la tarda, a dos quarts de sis, al CEIP Pins del Vallès. El calendari de la resta de visites, que seran a les sis de la tarda, continuen aquest divendres al Turó de Can Mates. Dilluns serà el torn de l'onzena escola i dimarts, el del Gerbert d'Orlhac i el CEIP La Floresta. Seguiran dimecres el Joan Maragall i el Catalunya i tancarà, dijous vinent, les visites de febrer el CEIP Collserola.

La regidora d'Educació, Ester Salat, considera que aquesta és la millor manera que tenen els pares per decidir l'escola on estudiaran els seus fills.

Ester Salat

D'aquestes jornades, els pares en treuen molts elements per decidir a quina escola portaran els fills. Coneixen instal·lacions i l'equip directiu.


Al març, les famílies santcugatenques podran conèixer l'oferta de les escoles Ferran i Clua, Pi d'en Xandri i l'Olivera, que acolliran visites el 4, 5 i 6 de març. A més, l'Ajuntament donarà suport a les jornades de portes obertes facilitant informació a través de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.