Donen de baixa del padró gairebé 1.200 estrangers no comunitaris sense residència permanent


  • Comparteix:

L'Ajuntament dóna de baixa del padró municipal gairebé 1.200 ciutadans estrangers no comunitaris sense residència permanent. La mesura s'ha pres segons les directrius establertes per l'Institut Nacional d'Estadística espanyol.

La normativa estableix que els estrangers no comunitaris que no tenen autorització de residència permanent han de renovar, cada dos anys i de forma obligatòria, la seva inscripció al padró municipal d'habitants.

L'Ajuntament va comunicar a tots els residents no comunitaris sense residència permanent que se'ls donaria de baixa del padró en cas que no en sol·licitessin la renovació. Aquesta informació es va facilitar a través d'una carta personal enviada el desembre del 2005.

La baixa del padró municipal d'habitants permet ajustar a la realitat aquest document ja que elimina duplicitats de les persones empadronades en altres poblacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.