L'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix estrena pàgina web


  • Comparteix:

La web es pot consultar a l'adreça 'valldoreixobert.net'

La web es pot consultar a l'adreça 'valldoreixobert.net'

'valldoreixobert.net' és l'adreça de la nova pàgina web de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix. L'objectiu d'aquesta plana és acostar als valldoreixencs tota la informació necessària sobre el barri i facilitar la realització d'alguns tràmits administratius.

El president de l'EMD, Francesc Cardoner, considera que ja havia arribat el moment d'introduir-se en la tecnologia d'Internet i facilitar així tota la informació i serveis possibles als ciutadans.

Francesc Cardoner

Ens ha semblat interessant estar a Internet per facilitar l'accès dels ciutadans a l'EMD


D'aquesta manera, totes les persones que ho vulguin podran fer per Internet part dels tràmits administratius que ara s'han de fer personalment des de l'EMD, i que poden anar des de baixar-se impresos per a instàncies fins a sol·licitar el carnet de família nombrosa.
Una altra prioritat de la web és la participació ciutadana, i per aquest motiu la pàgina disposa d'un servei de correu electrònic però també d'un espai virtual de línia directa amb el president de l'entitat. Ho explica Francesc Cardoner.

Francesc Cardoner

Volem aconseguir que la gent participi i que ens faci arribar a travès de la web les seves idees


A banda d'aquests dos espais, la nova web de l'EMD també té una pantalla destinada a donar informació sobre les entitats i equipaments del districte, una altra dedicada a tots els comerços de Valldoreix, i una tercera amb l'agenda d'activitats. Navegant per la web també es pot consultar el butlletí de l'entitat, la història de Valldoreix o un plànol sobre la població i sobre com arribar-hi.
Cal destacar també que en un futur, aquesta pàgina vol introduir la possibilitat de fer més tràmits, i que ja està en marxa un projecte per crear un espai de comerç virtual, entre d'altres.
La pàgina web de l'EMD de Valldoreix ja està en funcionament i que es pot consultar a l'adreça 'valldoreixobert.net'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.