L'Ajuntament tala arbres de la carretera de l'Arrabassada com a mesura per evitar incendis


  • Comparteix:

L'Ajuntament està realitzant, durant aquests dies, una tala controlada d'arbres a la carretera de l'Arrabassada. Aquesta actuació, que s'inclou dins el Pla de Prevenció d'Incendis, es concreta a la urbanització de Can Bell, envoltada per una àmplia massa forestal.

Els operaris estan talant arbres per fer una franja de protecció en el perímetre de la zona de Can Bell, on hi ha diversos habitatges. Donat que aquests habitatges estan molt a prop de la zona de Torrenegra, el pla de protecció contra incendis forestals contempla la neteja de la massa forestal en aquesta àrea.

El regidor de medi ambient de l'Ajuntament, Jordi Ferrés, que supervisa aquests treballs, ens dóna més detalls d'aquesta tala:

Jordi Ferrés

Es tracta simplement d'una neteja de sota-bosc i del que son les àrees de protecció de la zona de Can Bell


L'actuació a Can Bell, que s'emmarca dins el pla d'emergències i seguretat de la ciutat, ha despertat, però, la preocupació dels veïns a causa de l'espectacularitat dels treballs de neteja. Des de l'àrea de medi ambient es garanteix que la tala només afectarà els arbres estrictament necessaris. El regidor Jordi Ferrés ha assegurat que aquestes feines acompleixen la normativa:

Jordi Farrés

És una neteja de bosc totalment controlada que està dintre del pla de prevenció d'incendis


La tala d'arbres a la carretera de l'Arrabassada finalitzarà en els pròxims dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.