L'Ajuntament comença a elaborar el Pla d'Accions Ambientals de l'Agenda 21


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha començat a elaborar el Pla d'Accions Ambientals, previst dins el Pla Director de Desenvolupament Sostenible del municipi. Aquest projecte, que té l'objectiu final de crear l'Agenda 21, preveu la participació ciutadana a través de la pàgina web Consensus i del Fòrum Sant Cugat Sostenible.

El Pla d'Accions Ambientals, inclòs dins la segona fase del Pla Director de Desenvolupament Sostenible, ha de servir per establir les línies estratègiques de l'Agenda 21. Aquest procés comptarà de nou amb la col·laboració dels ciutadans, tal i com es va fer a la diagnosi ambiental.

En aquest sentit, l'administració ha habilitat dos mecanismes de participació: les reunions previstes al Fòrum Sant Cugat i la pàgina web Consensus. L'alcalde Lluís Recoder ens parla d'aquesta segona eina de treball:

Lluís Recoder

És un nou espai de comunicació per Internet que permetrà als ciutadans intervenir en el Pla d'Acció Ambiental


Per poder fer aportacions sobre el model de ciutat sostenible que desitgem, s'ha de clicar a l'enllaç 'Consensus', de la pàgina web de l'Ajuntament, www.santcugatobert.net. Després de l'anàlisi de les aportacions ciutadanes, l'Ajuntament haurà de fixar les actuacions que s'han de fer i agrupar-les en línies estratègiques que seran sistematitzades en funció de la seva prioritat.
Per tirar endavant el Pla d'Accions Ambientals, el consistori ha rebut una subvenció de la Generalitat de 60.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.